Flessenkoelers

Flessenkoelers voor gekoelde dranken.

Onze flessenkoelers bestaan uit een bar (zonder tap!) met daaronder 2 koelkasten en in het midden 8 flessenhouders. Met deze flessenhouders heeft u snel toegang tot aangebroken frisdrank- of wijnflessen. De voorraad gekoelde flessen staan in de koelkasten aan weerszijden.

In totaal is er ruimte voor 160 flessen van 1,5 liter. Aangezien de flessenkoeler op 220 volt werkt, kunt u deze overal aansluiten. U heeft dus geen krachtstroom nodig, wat de koeler ook uitermate geschikt maakt voor uw feesten en partijen thuis! Bovendien is de koeler zuinig in het gebruik en zeer geluidsarm, u kunt hem dus ook binnenshuis of in een tent gebruiken.

Uiteraard word de mobiele flessenkoeler bij u op locatie gebracht en gehaald. Wij zorgen dat de koeler een dag van te voren, of ’s ochtends vroeg op de locatie aanwezig is, zodat u gedurende het feest over gekoelde dranken beschikt. Onze flessenkoeler heeft namelijk maar een paar uren nodig om al uw dranken naar 4-5 graden te koelen. Het is dus ook mogelijk om gedurende het feest, de koelkasten bij te vullen zodat u te allen tijde over gekoelde dranken beschikt.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, in overleg is er veel mogelijk!